best counter Eerste Vrije Training F1 Uitslag Skip to main content

Eerste Vrije Training F1 Uitslag

Uiteindelijk was Valtteri Bottas de snelste man gevolgd door Lewis Hamilton op P2 en Max Verstappen op P3. Mercedes bijna seconde sneller dan Red Bull in eerste training Austin.


9qeo8opbspdd4m

1 day agoUitslag eerste vrije training Grand Prix van de Verenigde Staten 2021.

Eerste vrije training f1 uitslag. 08102021 1137 0 reacties in Formule 1. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Stiermarken 2021. Het wordt dus goed opletten hoe Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton gaan presteren.

Max Verstappen keek tegen een gapend gat aan ten opzichte van Mercedes tijdens de eerste vrije training in Amerika. Het verschil tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen bedroeg vier tienden bij het vallen van de vlag. 3 Charles Leclerc MON Ferrari 1m24654s.

Wat doet Red Bull met het welniet wisselen van de Honda-motor. Valtteri Bottas heeft de eerste vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten als snelste afgesloten. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Rusland 2021.

Boven het Sochi Autodrom hangen nog de nodige vraagtekens. Er werden veel verschillende banden geprobeerd en ook waren er gele vlaggen en één rode vlag te zien. Teamgenoot Lewis Hamilton was iets langzamer dan de Fin en eindigde dus als tweede waardoor de Mercedes sen tot nu toe de.

Alleen Charles Leclerc wist in zijn buurt te blijven. Lewis Hamilton was de snelste man tijdens de tweede vrije training in Turkije. Hij bleef lokale held Max Verstappen zeer nipt voor.

Opvallend genoeg zijn de Ferraris na Monaco ook in Baku opnieuw snel. 1 day agoHorner niet in paniek na grote achterstand Verstappen tijdens eerste training VS. Max Verstappen is prima begonnen aan het Grand Prix-weekend in Oostenrijk.

1 day agoHet Formule 1-weekend in Austin is nu officieel van start gegaan. Lewis Hamilton heeft de snelste tijd genoteerd in de eerste vrije training voor de GP van Turkije. Max Verstappen werd derde en Perez vierde.

1 day agoVolg live de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten 2021. Max Verstappen sloot aan op P2. Na een goede ochtendsessie liet nico rosberg ook in de tweede vrije training de snelste tijd noteren.

Uitslag eerste vrije training Grand Prix van Turkije 2021. Volg live de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Rusland. Tijdens de tweede vrije training zagen we hetzelfde beeld als tijdens de eerste oefensessie op vrijdagochtend.

In zijn thuisrace klokte Max Verstappen de tweede tijd in VT1 Carlos Sainz werd derde voor Ferrari. Formule 1 Formule 1. Formule 1 Formule 1.

Uitgesproken coureurs de F1 populairder dan ooit zal maken. Uitslag eerste vrije training Grand Prix van Nederland. Pirelli stelde bij wijze van test naast de normale bandensets twee sets C3-banden voor 2021 promobanden beschikbaar en daar maakten sommige coureurs wel en sommige geen gebruik van.

2 Lewis Hamilton GBR Mercedes 1m34919s. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Nederland 2021. Uitslag eerste vrije training VT1 F1 Grand Prix Frankrijk 2021.

1 day agoPerez en Schumacher ontlopen straf na incident in eerste vrije training. Gp italië 2e vrije training. Gp italië 2e vrije training.

1 day agoUitslag van de eerste vrije training voor de Grand Prix van Amerika. De wedstrijdleiding heeft besloten dat er geen verdere consequenties zullen zijn voor de coureurs. De Formule-1 rijdt dit weekend op het circuit van Monza.

Turkish GP Vrije training uitslag Turkish Grand Prix Vrije training. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Turkije 2021. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Rusland 2021.

Charles Leclerc liet de tweede tijd noteren en Carlos Sainz eindigde als derde op de tijdenlijst. De Red Bull-coureur gaf bovendien nauwelijks toe op de tijd van Lewis Hamilton en dat zal het team mogelijk positief stemmen. Veel zal afhangen van hoe goed Max Verstappen vanaf de eerste meters mee kan komen.

Daar waar het in het begin van de eerste sessie op COTA nog gelijk op ging trok Lewis. De eerste vrije training geeft de coureurs de gelegenheid om de baan te verkennen en om zoveel mogelijk data op te doen om te kunnen analyseren. Max Verstappen heeft de snelste tijd op de klokken gezet in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Stiermarken.

Mercedes vertrok het beste uit de startblokken op het Sochi Autodrom met een één-twee voor Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. Sergio Perez en Mick Schumacher moesten zich bij de stewards melden na hun botsing tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van de Verenigde Staten. Teambaas Christian Horner maakt zich nog niet te veel zorgen.

Wat doet het weer. Formule 1 Formule 1. We beginnen met de eerste vrije training.

Dit weekend staat de Grand Prix van Italië voor de deur. Hamilton snelste in eerste training Turkse GP Verstappen P2. Max Verstappen moest bijna een halve seconde toegeven op Lewis Hamilton die de meeste pace lijkt te hebben op Istanbul Park.

Maar na de vrije trainingen en de kwalificatie ziet het plaatje er opeens heel anders uit. De eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk zit er op. Lewis Hamilton Mercedes-AMG Petronas.

Lewis Hamilton was de snelste man tijdens de eerste training voor de Grand Prix van Turkije. Vrije Training F1 Uitslag Live derde vrije training Formule 1 GP Spanje 2020. De eerste vrije training van de Grand Prix van Turkije zit er inmiddels op.

Twee tienden was aan het eind van de eerste vrije training het verschil tussen de snelste Mercedes van Valtteri Bottas en Max Verstappen. Door Rick Pasker vandaag 1942. Valtteri Bottas was de snelste in zijn Mercedes W12 en zijn teamgenoot Lewis Hamilton sloot als tweede aan.

Door Marnik Kok 03092021 1235. Uitslag eerste vrije training voor de Grand Prix van Turkije. Max Verstappen gaat het weekend in met een voorsprong van zes punten op Lewis Hamilton.

De eerste vrije training in Baku zit erop. Het is tijd voor de tweede vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten op het Circuit of the Americas. GPFans brengt je dichter bij de coureurs zowel op- als buiten het circuit.

Bottas incasseert nieuwe gridstraf voor GP van Verenigde Staten. Max Verstappen was met een 143184 de snelste man op de baan. 2 Max Verstappen NED Red Bull Racing 1m24603s.

Deze tweede vrije training geeft een indicatie van de kwalificatie- en racesnelheid. Het was Lewis Hamilton die ruim sneller was. Max Verstappen echter bleef op de zachte banden aardig in het spoor.

Eerste vrije training F1 Grand Prix van Verenigde Staten. De klassementsleider waarvan inmiddels bekend is dat hij dit weekend een motorpenalty incasseert noteerde een 124178 waarmee hij vier tienden sneller was dan Max Verstappen. 1 Valtteri Bottas FIN Mercedes 1m34874s.

Lewis Hamilton was de snelste coureur tijdens de eerste vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van Nederland op Circuit Zandvoort. 1 Lewis Hamilton GBR Mercedes 1m24178s. De rondetijden die in de eerste vrije training gereden werden zijn over het algemeen niet representatief voor de rest van het weekend.

Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Turkije 2021. Uitslag eerste vrije training VT1 Formule 1 GP Azerbeidzjan 2021. Lewis Hamilton heeft de snelste tijd gereden in een de zeer opmerkelijke eerste vrije training voor de Grand Prix van Nederland.

Je volgt deze eerste vrije training met het liveblog van GPblog. Hij bleef Pierre Gasly en Lewis Hamilton voor. De Red Bull -coureur bleef ieder ander voor.

Wie vertrekt het beste uit de startblokken. 1 day agoDe eerste vrije training van de Grand Prix van de Verenigde Staten zit erop.


Volledige Uitslag Vt1 Ferrari S Vlak Achter Verstappen Hamilton Op P1


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Italie 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Rusland 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Bahrein 2021 Racingnews365


G2l Iqufpjvmym


Lewis Hamilton Sluit Eerste Ochtend Van Grand Prix Weekend Turkije Af Met Snelste Tijd In Vt1


Verstappen Snelste In De Eerste Vrije Training Singapore Uitslag F1 Latest News


Emilia Romagna Grand Prix 2021 Snelste Tijd In Vt1 Voor Valtteri Bottas


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Emilia Romagna 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Belgie 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Hongarije 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Lewis Hamilton Naar P1 In Eerste Vrije Training F1 Dutch Grand Prix Op Het Circuit Van Zandvoort Sinds 1985


Red Bull Op Een En Twee Tijdens Eerste Vrije Training Foto Ad Nl


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Monaco 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Groot Brittannie 2021 Racingnews365


Hamilton Snelste Tijdens Fp1 In Hongarije Verstappen Tweede Uitslag F1 Latest News


Red Bull Op Een En Twee Tijdens Eerste Vrije Training Foto Ad Nl

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar